Kineto Stim ofera servicii de cea mai buna calitate la standarde europene in ceea ce priveste terapia medicala, punand pe primul loc pacinetul si nevoile lui.

Aparatura medicala, profesionalismul, amabilitatea, dar si ambientul cald si primitor oferit de personalul Kineto Stim fac din cabinetul nostru locul ideal unde va puteti trata.

La Kineto Stim se lucreaza pentru refacerea trupului si a sufletului si va asiguram garantia unei vieti mai bune si mai sanatoase.

Serviciile de care puteţi beneficia la Kineto Stim – kinetoterapie, fizioterapie, masaj, reflexoterapie si drenaj limfatic sunt atent combinate de catre personalul specializat pentru a alcatui un program complex de recuperare individualizat, indiferent de varsta dumneavoastra.

Cabinetul de intretinere si recuperare medicala este situat central, in zona Gara de Nord – Piata Matache, oferind posibilitatea tratarii pacientilor din sectoarele limitrofe, dar si din centrul orasului, asigurat de un transport destul de intens si facil, ce vine in sprijinul celor cu nevoi, atat copii si cat si adultiilor.

Motto

Mintea are o mare influenta asupra corpului si, de cele mai multe ori, mintea ne poate vindeca.

— John Doe Molicere

Kineto Stim

Oferim servicii de cea mai buna calitate la standarde europene in ceea ce priveste terapia medicala, si punem de primul loc pacientul.

Ce ne caracterizeaza

Servicii de inalta calitate, profesionalism, amabilitate, aparatura de ultima generatie, totul pentru refacerea trupului si a sufletului!

De ce Kineto Stim?

Pentru ca fiecare pacient este unic si are nevoie diferite. Pentru ca veti gasi la noi un mediu placut si o echipa profesionista!