Sănătatea se poate defini printr-un echilibru al tuturor funcţiilor organismului care asigură starea normală sub aspect fizic si mental. Fiecare persoană interesată de o sănătate deplină va urmări să-şi intreţină armonia mecanismelor de vieţuire, să aibă sub control factorii declanşatori ai unor afecţiuni maladive posibile, cât şi măsurile corespunzătoare de apărare şi de combatere a bolilor.

Omenirea are o şansă valoroasă de a apela la sprijinul naturii înconjurătoare, capabilă să pună la dispoziţie nesecate izvoare de sănătate care sălăşluiesc în covorul verde – frunzele, florile, fructele şi rădăcinile plantelor cu proprietăţi medicinale.

În acest moment a apărut fitoterapia, ca procedură de prevenire, ameliorare sau vindecare a multor suferinţe, începând de la omul primitiv şi până în zilele noastre.
Capacitatea terapeutică a plantelor medicinale este datorată complexului de substanţe bioactive, organice şi minerale pe care le conţin. Tezaurul floristic foarte bogat şi diversificat din spaţiul carpato-danubiano-pontic şi tradiţia foarte veche a utilizării plantelor în terapeutica populară constituie premisele unei orientări decisive spre fitoterapie, cu efecte bine cunoscute în alinarea şi vindecarea multor suferinţe umane.

Materia primă medicinală din flora noastră, mai puţin poluată decât în restul Europei, este tot mai mult solicitată de cei care îşi manifestă interesul valorificării covorului vegetal, în scopul obţinerii de produse finite pentru terapia medicală, cosmetică şi alimentaţie naturistă.

Cu speranţa realizării unui aport concret în menţinerea sănătăţii semenilor, ne considerăm datori să deschidem larg Porţile Kineto Stim şi să dăm o sansa tuturor cautatorilor de plante medicinale in scopul tratarii sau prevenirii bolilor si suferintelor.

Kineto Stim

Vrei să afli mai multe despre puterea videcătoare a plantelor şi cum te pot ajuta să-ţi ameliorezi sănătatea?

0755 065 055

Programează-te pentru o consultaţie!

Ce ne caracterizeaza

Servicii de inalta calitate, profesionalism, amabilitate, aparatura de ultima generatie, totul pentru refacerea trupului si a sufletului!

De ce Kineto Stim?

Pentru ca fiecare pacient este unic si are nevoie diferite. Pentru ca veti gasi la noi un mediu placut si o echipa profesionista!